fönsterbyte
24 mar 2022

Har er BRF problem med gamla fönster som inte håller värmen ordentligt?

Gör fönsterbyte via Enomic!

Med nya kvalitetsfönster från Enomic slipper ni använda lika mycket el för uppvärmning. Dessutom är det bra för miljön och husets livslängd.

Enomic säkerställer en smidig process från första kontakt till slutförd entreprenad. Ni har en och samma kontaktperson genom hela processen och vi står för allt från besiktning till projektledning, tillverkning, försäljning och slutligen montage.

Detta är en svårslagen process som vi förfinat under många år. Vår process underlättar för inköparen, fastighetsägaren samt de boende.

 

Vårt erbjudande

-10 års fönstergaranti

-Svensktillverkat

-Måttbeställt

-Höga isolervärden

-Inbrottsklassat

Fördelarna med att utföra ett fönsterbyte är många och vi på Enomic Fönster är experter på området med över 35 år i branschen och över 250.000 installerade fönster. Vi vänder oss primärt mot BRF och nyproduktion.

Vill ni veta mer kring vilka fördelar som finns, vad vi rekommenderar samt vilka olika fönster det går att välja mellan, är ni varmt välkomna att höra av er till Enomic. Våra projektledare kan därefter genomföra en kostnadsfri besiktning av fastigheten och ta fram en skräddarsydd rekommendation i kombination med ett offertförslag.

 

 

Frågor kring fönsterbyten?

Andrew-Fish
Andrew Fish

Försäljning
019-603 24 42
andrew.fish@enomic.se

Fler nyheter