Ledande fönstertillverkare

Enomic

Vårt jobb är att utveckla riktigt bra fönster och glaspartier

Vårt jobb är också att tillverka dem så bra som det går och att montera dem så smidigt det går på plats hos våra uppdragsgivare.

Vi har både kunskap och produkter hela vägen från tips och rådtill färdig besiktad installation i människors hem. Vi utvecklaroch tillverkar fönster och glaspartier i vår egen fabrik i Örebro. Det har vi gjort i snart 35 år.

Läs mer i vår broschyr

Utgår från Örebro, servar kunder över hela Sverige

Örebro ligger bra till för att snabbt kunna serva kunder överhela Sverige. Service är för övrigt ett av våra honnörsord eftersom vi vet att fönsterbyten är ett stort och viktigtingrepp i en fastighet.

Långsiktighet är ett annat av vårahonnörsord. Därför har våra fönster minimalt underhållsbehovoch mycket lång livslängd. Vi lämnar givetvis garantier på utförda jobb och produkter.

Enomic fönster i korthet

År i branschen

35 år

Tillverkade fönster

250.000

Antal anställda

16st

Enomic är Schüco Premium partner

Vi tillverkar fönster med den senaste tekniken för profiler i både PVC och aluminium från en av världens största tillverkare Schüco. Det gör att vi ligger i framkant gällande modern teknik och hållbar utveckling. Vår idé är enkel: Inga genvägar. Bara kvalitetsmaterial och rak kommunikation.

  • Hög isolering med U-värde ner till 0,74 W(m2K)
  • Underhållsfria fönster
  • Energismarta fönster
  • Ökat byggdjup ger säkerhet och försvårar inbrott
Kundanpassat

Inte bara standard. Vi gör precis det fönstret ni behöver, på millimetern.

Showroom

I vårt nya showroom kan du uppleva produkternas kvalitet och funktion och få live-demonstration.