Aluminiumpartier från fabrik i Örebro

Aluminiumpartier

Specialtillverkade Aluminumpartier

Schüco är ledande leverantör av högkvalitativa fönster, dörrar och fasadsystem i aluminium.

Produkterna säljs runt om i världen och uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet. De skräddarsys och tillverkas lokalt av din Schücopartner. Internationell design – tysk kvalitet – svenskt hantverk.

Vi är din partner och tillverkar alla aluminumpartier i vår fabrik i Örebro. Vi levererar och monterar efter dina önskemål.

Entréer

Vårt dörrsystem erbjuder alla typer av dörrar till fastigheter, butiker och kontor. Välj en modern tidlös högisolerad ytterdörr eller en oisolerad innerdörr. Utrusta dem med automatik, låssystem och säkerhetsbeslag.

Fasader

Fasader konstrueras utifrån utseende och funktion. Välj mellan olika profilbredder och isoleringsgrad. Stora valmöjligheter till dagens moderna fasader finns, beroende på val av glas och konstruktion.

Skjut- & Vikpartier

Skjutdörrar finns från oisolerade vind- och väderskydd till högisolerade lyftskjutdörrar. Isolerade vikdörrar med olika utföranden beroende på mått och placering. Inåt- eller utåtgående, med- eller utan gångdörr, valmöjligheterna är oändliga.

Uterum

Fasader konstrueras utifrån utseende och funktion. Välj mellan olika profilbredder och isoleringsgrad. Stora valmöjligheter till dagens moderna fasader finns, beroende på val av glas och konstruktion.

Glaspartier tillverkade i Örebro

I vår produktionsanläggning i Örebro tillverkas alla glaspartier. Våra medarbetare har lång erfarenhet och vidarutbildar sig kontinuerligt för att behålla en hög kompetens. Vi har en mycket modern maskinpark vilket innebär effektiv produktion för oss, och bra produkter för dig, både när det gäller standard och kvalitet.

Vi tillverkar för dig
Vi anpassar givetvis våra glaspartier efter kundens behov och önskemål eftersom partier sitter i olika miljöer och används i olika sammanhang på olika sätt. Vi har alltid en slutkontroll av våra partier och fönsterdörrar så att vi är säkra på att våra produkter håller det vi lovar. Vår moderna produktionslinje gör att vi kan erbjuda korta leveranstider ut till våra kunder. De leveranstider du får från oss är de som gäller.

Vi tillverkar våra glaspartier i aluminium

Aluminium finns naturligt i jordskorpan och tillgången är god. Materialet medger hög återvinningsbarhet vilket gör att det går att använda samma material flera gånger.

Aluminium är ett starkt material i förhållande till hur mycket det väger och lämpar sig därför mycket bra för våra glaspartier.

Glasen vi använder är av hög kvalitet vilket innebär låga U-värden.